♥ ♥ ini geng mafia hifaz ♥ ♥

Sunday, January 9, 2011

:: Saya Rasa Nak Kawen Cepat Je Bila Blogwalking Blog Masakan -__-" ::

Salam.

Untuk pengetahuan semua..
Hobi Cik Hifaz di masa lapang adalah blogwalking.
Blog yang paling Cik Hifaz sukai blog masakan!
Tidak tipu ok!
Bagi seorang yang kuat dan suka makan macam Cik Hifaz ni..
Blog masakan adalah blog yang sangat best!
Penuh informasi!
Penuh air liur meleleh lebih tepat kot.
Hahaha

Blog yang paling Cik Hifaz suka setakat ni adalah blog ini:




Kenapa Cik Hifaz suke blog ni?
Resepi yang xdela complicated sangat.
Hiasan yang sangatlah cute mute.
Gambar yang cantik!



Blog2 lain yang Cik Hifaz suka & meleleh air liur:

Oh ye.. berbalik kepada niat asal.
Kepada tajuk entry.
Apabila melihat makanan yang enak serta decoration yang cute mute sweet romantica itu.
Selalulah duk berangan nak masak macam itu.
Deco secute sesweet seromantika yang mungkin untuk suami dan anak2.
Oh mesti best kan :P
Ceit ko Cik Hifaz.
Macam la tak boleh buat kat umah kan.
Buat untuk mak, adik2, anak sedara.
Bukan tak boleh buat.
Masalah sekarang adalah kl balik kg pun.
2-3 hari je kat umah.
Pastu of coz la tekak ni nak makan masakan mak yang best kan!
Jadinyer mok je la yang masak.
Cik Hifaz bantu je mane patut -___-"
Tapi Cik Hifaz suke gak tau masak2 buat kek utk adik2 anak2 sedara.
Tak caye tanya dorang.
Tapi asyik duk buat kek pelangi pas ceroh.
Hahahahaha itu feveret I ok!!

Cik Hifaz: laparnyer perut!!!!
www.tips-fb.com

6 comments:

  1. salam dik hifaz....
    tima kasih dari hanamemories kerna buat n3 khas nih...... jika ada minat memasak insyaallah adik juga boleh buat semua tuh... muga maju jaya yer.. tq again.....

    ReplyDelete
  2. woah gambar first tu dorayaki ke?? memang cantik gambar makanan tu huhu

    ReplyDelete
  3. @zOeY zAu YaH : sangat2 suke. haha

    ReplyDelete
  4. @kak hana: wassalam.. thanx akak.. insyaallah de kesempatan nnt blh try semua resepi tu..hihi

    ReplyDelete
  5. @Fitrihadi.com: pancake. comel giler kan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...