♥ ♥ ini geng mafia hifaz ♥ ♥

Friday, November 12, 2010

:: Contest Kedua - Contest Baju Sama ::

Salam..
Ha malam ni aku bersemangat nak join contest..hehehe
Ni 2nd contest aku masuk..
Contest Baju Sama by Ika Puk Puk



Dan ini dia..
Saya pertaruhkan gambar ni..

Pasal gambar ni..
Sebelah kiri adalah my lil bro, Amer aka Ayoh Su Amer & kanan is my lil nephew, Haikal aka Eka..
Pe yang spesel nyer baju ni?
Ikatan antara hubungan pakcik dan anak sedara nyer..
Kenapa?
Ha.. pakcik ni adalah idola anak sedaranyer..
Pe saje yang Ayoh Su Amer pakai, Eka mesti nak pakai jugak..
So kna beli 2 la kan -__- pokai eden..

De satu kisah yang lucu gak la ngan perangai Eka ni..
Pnah satu hari tu..
Dia stay kat umah kitorg sorg2 (without his parents)..
Time pose baru2 ni la..
Then nak suh mandi punyerla susah..
Sbb pe?
Sbb Ayoh Su Amer dier belum mandi..
Sabar je la (╯_╰)

Pastu Ayoh Su Amer pun p la mandi..
Pe lg..si Eka pn p mandi same..
After mandi..
Eka masuk bilik ambik baju and seluar untuk dipakai..
Dah pakai seluar ni..
Baju pun dah pakai..
Dier pun kuar dari bilik..
Sekali dier nampak Ayoh Su Amer, idola dier tu tak berbaju...
Nak tau pe Eka buat??

Tibe2 masuk balik bilik..
Pastu kuar..tanpa baju!!!!
Kitorang tegur.. "bakpo mg pecat baju?"
Eka dengan tersengih kerang busuknyer jawab..
"Ayoh Su Amer xpakai baju.."
Adoiiiii parah!!!!!
(╯_╰)

nota: ok Cik Ika Puk Puk..dah join.. sila2 la pilih ye :D


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. nice story..
    xsangka ade budak cmtu..
    hu3..
    tQ sbb sudi join contest nie..
    gudluck!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...